Viltten tassen

Heb je nog een oud borduurwerk liggen van je oma, die aardige tante of van jezelf en weet je niet wat je er mee wilt doen? Wij kunnen het werk onderdeel maken van een mooie vilten tas.
De tassen kunnen in verschillende maten en kleuren gemaakt worden. Op de foto hier naast zie je voorbeeld met een Piggelmee borduurwerk als een speelgoed opbergtas. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende kleuren vilt. Er staan wat voorbeelden van de kleurtjes op de foto. Mocht je belangstelling hebben neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.


Wij nog enkele eigengemaakte omslagdoeken in de aanbieding. Omdat de maten en kleuren verschillen kunnen wij hier geen precieze prijzen geven maar de richtprijs is € 25,-  Voor de exacte kleuren en maten neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend,  per mail contact met ons op.

Overige handgemaakte spulletjes

Ook hebben wij nog veel meer andere spulletjes voor kleine prijsjes in de aanbieding zoals handgemaakte broches, brocante zeepjes en vrolijke slingers. De broches zijn nu slechts € 2,50 per stuk. De brocante zeepjes, leuk voor het toilet zijn nu slechts € 1,- per stuk. Zend ons een mailtje en wordt de nieuwe eigenaar!


Kant en bijna klaar pakketten.

Wij hebben nu complete pakketten om zelf thuis een Vleurige Vogel of een Dikke Dame te maken. In de pakketten zitten  al de materialen om een vogel of dame te maken. Je moet alleen zelf voor de verf zorgen om de dame of vogels naar je eigen zin af te maken. Uiteraard zit er ook een werkbeschrijving in je pakket!
En de prijs? Voor € 25,- zijn de pakketten af te halen. Tegen betaling van de portokosten € 6,95 kunnen wij het ook naar je toe sturen. Heb je interesse, stuur dan een mailtje.