Workshop Vogels

Vrijdag 27 september organiseren wij een workshop vogels maken. In een dagdeel van 13:00 tot 16:00 maak je van polystyreen bollen en textielverharder Paverpol één grote of twee kleinere vogels. Als de vogels geschilderd zijn plaats je de vogels op een stokje of een ander voetstuk. Alle materialen zijn tijdens de workshop aanwezig en uiteraard ontbreekt de deskundige leiding niet!
De workshop vindt Bij Guus thuis in Nieuwkoop plaats. De kosten voor deze workshop zijn € 35,-, inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers.
Heb je nog vragen of wil je opgeven? Stuur een mailtje en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

Workshops


Dikke dames

Binnen drie dagdelen maak je je eigen "dikke dame"
Door gebruik te maken van verschillende technieken maak je een Nana of zo als wij ze noemen een dikke dame. De kosten van deze workshop bedragen € 50,- 


Vilten tas

Dit is een eendaagse compleet verzorgde workshop. Na een korte uitleg ga je zelf aan de gang met het maken van een tas. Na een onderbreking voor de verzorgde lunch ben je tegen vieren klaar waarna je met jezelf gemaakte tas neer huis gaat om die te showen! De cursus is inclusief alle materialen, gereedschappen en uiteraard de lunch, koffie en thee. Er zijn naaimachines aanwezig.
Deze cursus is zowel voor de beginnende en gevorderde naaistergeschikt. De prijs van deze workshop is € 37,50 


Wandeltochten

Wij organiseren op aanvraag wandelingen in de mooie omgeving van Nieuwkoop. Deze tochten zijn geheel verzorgd, van de koffie bij de start tot een goed verzorgde lunch onderweg of Bij Guus thuis.
Tijdens de wandelingen heeft u voldoende gelegenheid om de prachtige natuur rond Nieuwkoop te ontdekken. Vergeet de verrekijker en fototoestel niet!!


Catering

Eén van onze andere activiteiten is het op kleine schaal verzorgen van catering.  Bijvoorbeeld het verzorgen van bittergarnituur, het organiseren van een thema maaltijd al dan niet in combinatie met één van onze andere activiteiten.